• .
  • .

Suport local unànim a la llei de consultes

 

ple_mocio_consulta
 
El ple de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat una moció de suport a la llei de consultes aprovada pel Parlament de Catalunya el 19 de setembre. Aquesta llei és el marc legal per realitzar la consulta del proper 9 de novembre. El text ha rebut el suport de tots els regidors presents d’Independents-esquerra, Iniciativa, PSC i CiU. El regidor del PP, Francesc Montes, no ha assistit, al igual que la regidora Cristina Parera, de CiU.

Aquesta iniciativa sorgeix de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), del que forma part Santa Eulàlia. I és la continuació del manifest de compromís amb la consulta redactat i signat per particulars, entitats i partits polítics del nostre poble. El document es va entregar a l’alcalde de Santa Eulàlia dins dels actes de celebració de l’11 de setembre.

Llegiu la moció

Ho hem fet amb tu...

Entre 2003 i 2011 el govern d'Independents-esquerra ha dotat Santa Eulàlia de serveis de primer ordre. Ara que CiU vol desfer tot el que hem avançat en vuit anys, res millor que recordar la nostra obra de govern. Feta amb tu en benefici de tothom.

Pla de millora del Tenes

Pla de millora del riu Tenes...

L’educació com a prioritat

Noves escoles bressol i de primària...

Més cultura que mai

La nova biblioteca com a referent cultural...