Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Àngel Exojo, nou regidor d’Independents-esquerra

Publicat per el 30 abril 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

exojoÀngel Exojo és el nou regidor del grup municipal d’Independents-esquerra en substitució de Núria Federico, que renuncia al ple del 18 d’abril per motius familiars i laborals. Exojo és el número sis a la llista amb la que el nostre grup es va presentar a les eleccions municipals de 2011.

Nascut l’any 1965, està casat i té un fill i una filla. És veí del barri de la Sagrera. Llicenciat en arquitectura i urbanisme, s’encarregarà de vetllar les àrees d’urbanisme, obres i serveis, i salut. “Com a professional, aquest tema és un gran incentiu”, afirma. Militant d’ERC  i responsable de la comissió d’urbanisme d’Independents-ERC, exercirà aquestes funcions com a regidor justament en un moment en què s’està realitzant en Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Santa Eulàlia de Ronçana.

La seva experiència professional, la seva vàlua i la seva generositat en acceptar aquest repte omplen de satisfacció Independents-ERC, alhora que assegura un augment en la capacitat del grup en aquesta àrea tan sensible. Per al nou regidor les persones vinculades d’una forma o altre a la política “no ens podem mirar sempre les coses des de la barrera. També ens hem d’implicar”. En aquest sentit, Exojo és clar: “què em critiquin pel que faig i no pel que no he fet”.

Per la seva banda, Núria Federico continuarà treballant pel poble al capdavant de la comissió d’educació d’Independents-ERC. Des d’aquí volem agrair públicament la seva feina feta i dedicació.

Amb l’arribada d’Àngel Exojo, les responsabilitats dels tres regidors d’Independents-ERC es reformulen de la següent forma:

Pere Cabot es continuarà encarregant de vetllar les àrees d’alcaldia, hisenda i promoció econòmica, alhora que incorpora a la seva tasca les de serveis socials i gent gran. Per la seva banda, Ramon Vilageliu continua sent el responsable de cultura, esports i comunicació i ara, a més, s’encarregarà d’educació, festes i joventut. Fnalment, tal com ja hem dit més amunt, Àngel Exojo s’encarrega d’urbanisme, obres i serveis i salut.

El grup d’independents-ERC, amb aquesta nova organització de les responsabilitats dels regidors reitera el seu compromís amb el poble.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *