Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Bona terra, bona gent

Publicat per el 16 juny 2011 a Notícies | 0 comentaris

No podem pas amagar que el nostre objectiu era poder governar l’ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i per tant, a hores d’ara, no podem pas celebrar el resultat de les eleccions municipals. Agraïm, tot i això, la confiança de les persones que, amb el seu vot, ens van indicar la vigència del nostre projecte que, en els darrers vuit anys, ha anat transformant la realitat del nostre poble. I ara què?

Doncs ara, amb en Pere Cabot al capdavant i des de l’oposició continuarem treballant amb humilitat i audàcia per Santa Eulàlia de Ronçana amb el convenciment que el paper de control de la feina del nou govern i de creació de de xarxes de confiança entre la població continua sent vigent, necessari. Com sempre, som en procés: els pobles, les viles, les ciutats i els països es van fent amb petites concrecions i nosaltres, és clar, no en som pas una excepció. El grup municipal d’Independents-Esquerra continua, amb punya, en el procés de fer que la política local es mogui per interessos col·lectius i no faci distincions entre les persones del poble. En un moment de crisi cal, més que mai, que el poble respongui per les persones que més pateixen perquè els drets individuals són una part dels deures col·lectius: des de cadascú segons la seva capacitat fins a cadascú segons les seves necessitats.

Des de l’oposició també es treballa pel poble i, amb aquesta divisa, farem mans i mànigues per contribuir a accentuar aquest procés de transformació de Santa Eulàlia de Ronçana.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *