Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

CiU i PP suprimeixen el servei de bus municipal

Publicat per el 20 desembre 2011 a Notícies | 1 comentari

Ara resulta que el senyor alcalde dedica el seu valuós temps (sobretot per les finances municipals d’on surt el seu salari) a fer missatges institucionals a través de la tele local. Com no podia ser d’una altra forma després de les ràncies mostres que ha donat del que segons ell ha de ser la institució de l’alcaldia: vellut a les taules de la sala de plens, bandera a la rotonda amb el cap de la policia vestit de gala. I ara, emulant al molt honorable president (o al Borbò, ves a saber), dirigint unes paraules al poble.

Segur que ha dedicat temps a preparar el discurs i a enregistrar-lo. I és un temps que podia haver empleat en trobar una sortida digna al tema del bus municipal. Perquè per arribar a la solució del seu tancament tampoc cal fer una carrera universitària. El que diu molt de la capacitat de gestió d’un polític és trobar solucions realment imaginatives per mantenir actiu aquest servei públic. I es que a sobre no té ni idea quan parla de que no ens hem de preocupar perquè el bus de Bigues i el Sagalés ja passen per Santa Eulàlia. Que li ho expliqui als veïns de la Primavera, de la Campinya, de Pinedes Castellet, de Can Sabater, de Can Juli o de Can Marquès. Tots ells queden aïllats a partir d’ara si no disposen de vehicle propi.

Alternatives viables n’hi han. El que no hi ha és voluntat política de mantenir el bus municipal. És la política pepevergent que impera al país: els serveis públics es mesuren en funció de la seva rendibilitat i si són deficitaris no han de mantenir-se. Però és que hi ha serveis que sempre seran deficitaris perquè la seva importància no es mesura en funció del balanç econòmic. Es mesura en base al servei que presta a la ciutadania. Què bonic que es veu tot des d’un BMW i alhora que lluny es veuen els problemes reals de la gent. Si apliquem el raonament del govern de dretes també caldria suprimir les escoles bressol, la biblioteca, la recollida d’escombraries, el servei d’aigua potable, l’enllumenat públic, etc. Tots són serveis que generen dèficit. També els hem de treure?

No es pot sostenir el bus municipals i si es poden pagar més de 40.000 euros en sous extres a dos regidors?

No es pot sostenir el bus municipal i gastar més de 10.000 euros en fer feliç l’alcalde amb una senyera a la carretera?

No es pot sostenir el bus municipal i si comprar un terreny al costat del camp de futbol per més de 15.000 euros?

No es pot sostenir el bus municipal i si gastar milers d’euros en una mena d’auditoria mal feta per justificar la pèssima gestió de l’actual govern municipal?

No es pot sostenir el bus municipal i si gastar diners en re-ubicar dependències municipals?

Independents-esquerra no hauria suprimit el servei de bus municipal.

No es qüestió de diners. És un tema polític de decidir on invertir els diners de tots els veïns i veïnes. En actuacions fora de lloc per engrandir egocentrismes o en serveis útils als ciutadans. Potser el que no es pot mantenir és un govern que governa d’esquena als que ha de servir. El govern d’Independents-esquerra tenia elaborat un pla de control de la despesa pública i de gestió de l’economia municipal. Nosaltres no hauríem suprimit el servei de bus local. Però aquesta és la diferència entre els que hem governat pensant en el benefici de la comunitat i els que tenen Santa Eulàlia al cor, però governen des de la butxaca.

1 Comentari

  1. CiU i PP volen suprimir amb data 1 de gener el bus de Santa Eulàlia que tant bon servei dona a la gent del nostre poble, sobretot a la més desafavorida, a la més gran i la gent jove.

    Per defensar-lo, sorgida dels mateixos usuaris habituals, demà s’ha convocat una concentració davant de l’ajuntament per tal d’intentar evitar-lo.

    Us esperem a tots els que pugueu venir. Demà també es decidiran entre tots noves accions a emprendre. Cal posar-lo al facebook i totes les xarxes socials possibles.

    Feu córrer aquesta convocatòria tant com pugueu.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *