Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Com llencen CiU i PP els diners de tots els veïns?

Publicat per el 15 abril 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

“En el context d’una excepcional crisi econòmica el govern de CiU tindrà capacitat de prioritzar, austeritat i comportament ètic. (…) Serem austers en la despesa”
La frase no és nostra, està escrita al programa electoral de CiU de 2011. Llàstima que la realitat sigui ben diferent. Tant, que ara que fa un any de les eleccions, sona a gran mentida per enganyar l’electorat de Santa Eulàlia. D’exemples en tenim cada dia. El més recent és el de la regidora de cultura, que cobra 22.000 €, però que buscar veïns que vulguin treballar gratis a la biblioteca.

Pero volem destacar dos que ens criden l’atenció com a mostra del que no s’ha de fer. Sobretot quan per una altra banda els regidors de CiU i del PP van negant diners a les entitats i retallant serveis públics sense contemplacions.

Per mostra, dos exemples:

CICLISME

El 24 de març va passar per Santa Eulàlia una de les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya 2012. Res a dir, tot el contrari: una bona oportunitat perquè els aficionats locals a aquest esport puguin gaudir de l’espectacle que representa sempre una carrera ciclista.

Però resulta que a una de les Juntes de Govern Local, CiU i PP van aprovar donar una subvenció de 1.500 € als organitzadors de la competició a canvi de que el poble tingués una meta volant. En els temps que corren és difícil justificar una despesa d’aquest tipus quan el mateix govern no ha pagat  des de fa mesos cap factura als proveïdors de l’Ajuntament. Un exemple més d’aquesta política d’aparador a la que ens tenen acostumats.

UNA REUNIÓ QUE PAGUEM TOTS

Entre desembre de 2011 i gener de 2012, el regidor convergent Miquel Moret (a la imatge) va anar a tres trobades amb l’empresa ABM Enginyers & Consultors. Tot plegat per tractar sobre el pla de millores al riu. Aquest que en el seu dia no van votar i que ara volen fer seu.

Resulta que la Junta de Govern aprova a la seva reunió de l’1 de març compensar amb 162 € al regidor. Per despeses de quilometratge li paguen 18 €. Els 144 € restants són en concepte d’indemnització ja que diuen que l’empresa on treballa li va descomptar de la nòmina les hores que va ser fora de la feina.

D’entrada ens preguntem que si el regidor Moret no té dedicació exclusiva, perquè no va anar-hi l’alcalde Joaquim Brustenga? Treballa a dedicació completa i està al dia del projecte ja que ell era regidor a l’oposició quan es va aprovar per ple.

Però el que resulta escandalós és veure que per una banda li compensen amb 162 € i per l’altra s’obliden que aquest regidor (al igual que la resta de membres de CiU sense dedicació exclusiva) cobra de l’Ajuntament 614 € mensuals. El regidor no tenia prou amb aquest diner per compensar les pèrdues econòmiques de les seves obligacions?

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *