Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Comença la legislatura

Publicat per el 12 juliol 2015 a Notícies | 0 comentaris

 

El dissabte 11 de juny de 2015 es va constituir el nou Ajuntament de Santa Eulàlia, sorgit de les eleccions municipals dels 24 de maig. Els 4 regidors d’Independents-Esquerra ho fem des de l’oposició. Després de vàries reunions amb tots els grups i en especial amb els guanyadors, Poble Unit, no hem arribat a cap acord què ens permeti, de moment, establir cap pacte de govern estable.
La nostra proposta de govern ha passat per concretar acords sobre temes tan sensibles com el POUM, el bus, l’escola bressol o el sistema d’escombraries. Davant de l’indefinició de Poble Unit en aquests temes, el nostre grup opta per una oposició responsable i per ajudar des d’aquesta posició a la governabilitat del poble en tots aquells temes que siguin coincidents amb el nostre projecte, avalat per 774 vots a les eleccions municipals.

PrimerPle2015Per respecte a tots aquells que ens heu fet confiança, els nostres regidors van votar el cap de llista, Ramon Vilageliu. La resta de grups de l’oposició van votar el seu propi candicat i per tant el nou alcalde, Francesc Bonet, només ha obtingut els vots dels 5 regidors de Poble Unit després de no tancar cap acord amb cap de les altres formacions. Els regidors d’Independents-esquerra i CiU hem fet servir la fòrmula de l’Associació de Municipis per la Independència i ens hem ofert al Parlament de Catalunya per assolir la llibertat del país. A la imatge, el nou consistori en ple.

Un discurs d’alcalde… fet des de l’oposició
Us deixem la intervenció del nostre candidat a l’alcaldia, Ramon Vilageliu, a l’acte de constitució de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana. “La legislatura té uns grans reptes i els sabrem afrontar amb generositat perquè nosaltres també som representants del poble”, ha dit en Ramon, per acabar recordant que “tenir la mesura exacta de les coses és el que s’espera d’un alcalde i nosaltres des de l’oposició intentarem que sigui així”.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *