Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

“Danys col·laterals” de la nit de bruixes convergent

Publicat per el 14 juny 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Convergència i Unió va celebrar l’aniversari de la seva victòria electoral amb una Nit de Bruixes. Un grup de veïns disfressats de bruixots i morts vivents que van espantar el personal durant la nit. Segons diuen, va ser tot un èxit degut a la gran experiència que han acumulat els convergents amb això d’espantar a la gent. Han assajat durant mesos amb la supressió del bus, del porta a porta, el tancament de l’escola bressol la Font del Rieral o deixant sense bus escolar l’IES.

I mireu si són considerats els membres de l’organització d’aquesta terrorífica nit. Perquè el bosc de Can Naps no sigui diferent a d’altres zones verdes del municipi, s’han encarregat de deixar per tot arreu mostres de l’acte lúdic. Si hi aneu podreu veure coses com les que us mostrem a les següents imatges. Són part del muntatge de la nit de bruixes que després els de CiU es van oblidar de recollir. Igual han pensat que comparat amb el pèssim estat de la plaça de Can Torras igual les deixalles convergents passaven desapercebudes.

Com diem, així la brutícia ja ens començarà a sonar familiar per quan treguin el “porta a porta” i ens tornin els contenidors a la porta de casa….

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *