Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Demaneu a l’alcalde que no tanqui l’escola bressol la Font del Rieral

Publicat per el 15 juny 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

La comunitat educativa de l’escola bressol la Font del Rieral demana l’ajut de tot el poble per evitar l’injust tancament de l’escola per part de Convergència i Unió. És per eixò que ha engegat diferents accions de protesta, entre elles la presentació massiva d’instàncies oficials a l’Ajuntament demanant el manteniment d’aquest centre, referent en molts aspectes dins del món educatiu català.

Per facilitar-vos la feina de presentació d’instàncies us hem preparat dos documents. El primer està en format Word i ja està omplert. Només heu d’afegir-hi des del vostre ordinador les vostres dades personals. El segon el teniu en format pdf. També està redactat i el podeu imprimir i emplenar a ma amb les vostres dades:

Descarregar la instància en format Word

 
 
 
Descarregar la instància en format pdf
 
 
La presentació d’instàncies es pot fer de forma presencial a les oficines municipals. Si us decidiu per la presentació electrònica, caldrà omplir la instància virtual que trobareu a l’oficina virtual de l’Ajuntament si punxeu AQUÍ.

Si voleu tenir informació de primera ma sobre les accions que es fan per evitar el tancament podeu visitar la pàgina de Facebook de l’escola:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003914906543

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *