Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

El 600 persegueix a la regidora Valls

Publicat per el 9 febrer 2013 a Notícies | 1 comentari

 

La regidora convergent Isabel Valls té darrerament certa afició al número 600. Tant que sembla que aquesta xifra la va perseguint a la seva tasca política al poble.

Fa uns dies us hem explicat (Veure notícia) que la regidora s’ha gastat del pressupost d’Ensenyament prop de 600 € en dinars a restaurants, benzina i aparcaments a Barcelona. Però és que ara, la mateixa regidora gastarà uns altres 600 € de l’àrea de Cultura per pagar el primer premi al creador del cartell que anunciarà el proper concurs de roses de Santa Eulàlia, que es farà el 12 de maig. Només per fer un cartell!

És evident que resulta estimulant que es doni oportunitat als creadors locals per poder demostrar el seu art. Però amb la crisi que estem patim és de difícil justificació gastar 600 € en un cartell. Perquè a més resulta que hi ha més dotació econòmica per qui guanyi aquest concurs que pel guanyador del certàmen de roses (l’any passat va ser un lot de productes de jardineria valorat en 200 €).

Restaurants, benzina, aparcaments, cartells…. tot plegat ho diu tot de l’esperit d’estalvi i criteri per gastar el diner públic. El que paguem tots els veïns i veïnes de Santa Eulàlia de Ronçana.

Podeu veure les bases del concurs de cartell al següent enllaç:

Bases del concurs

1 Comentari

  1. Això deu ser perrquè ja saben qui és el gunayador.
    Jo no hi participaria, però si ho fes i guanyés, donaria el premi a Càritas….

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *