Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

El camí fluvial com a eix de la segona edició del programa Masies Vives

Publicat per el 17 setembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Ronçana Comerç Actiu organitza els dies 22 i 23 de setembre la segona edició del programa Masies Vives. Una proposta lúdica per conèixer el nostre entorn més proper i visitar algunes de les masies més significatives de Santa Eulàlia. També es podran visitar d’altres mostres de patrimoni local com ara els recs i els molins escampats a banda i banda del riu Tenes.

“Una vegada realitzada la millora ambiental i hidràulica del nostre riu, que ha aconseguit fomentar la biodiversitat i adequar la llera amb l’execució d’un camí fluvial, creiem que és una bona oportunitat per redescobrir i gaudir del Tenes”, afirma el president de l’entitat, Esteve Maspons al fulletó informatiu de les jornades. Així es podran descobrir racons poc coneguts per a molts santaeulaliencs com ara la bassa de Can Falgar o algunes fonts.

De forma paral·lela també s’organitzen dinars a diferents restaurants locals i es muntaran tres punts de venda de productes autòctons a Can Corder (davant de la Fàbrica), Can Burguès (al Rieral) i al barri del Bonaire.

Al següent enllaç teniu tota la informació sobre el recorregut, els horaris, les activitats i els restaurants que hi participen.

Programa Masies Vives 2012

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *