Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

El govern CiU-PP s’apuja el sou un 40%

Publicat per el 11 juliol 2011 a Notícies | 5 comments

El tripartit de dretes de l’Ajuntament (Convergència, Unió i el Partit Popular) ha decidit duplicar-se el sou. Un increment de 37.000 euros respecte el que va gastar el darrer any el govern d’Independents-ERC i PSC. En concret, l’alcalde Joaquim Brustenga i la regidora Isabel Valls (tots dos de CiU) ens costaran 68.000 euros bruts a l’any. I el regidor Francesc Montes, del Partit Popular suposarà una despesa de 20.000 euros. En total, 88.000 € anuals. L’any 2011 el nostre govern només tenia com a despesa d’aquest tipus el salari de l’alcalde Enric Barbany, que cobrava 51.000 euros bruts anual.

Brustenga, Valls (CiU) i Montes (PP) costaran 13 euros anuals a cada veí, el doble que l’anterior alcalde Enric Barbany

Llavors (i en tots els governs d’Independents-ERC) només hem tingut un càrrec polític amb dedicació exclusiva: l’alcalde o un regidor. Però només una persona. Ara, el tripartit de dretes manté la dedicació de l’alcalde i a més crea dues mitjes jornades per a dos regidors. Fins ara els nostres representants a l’Ajuntament han treballat de forma gratuïta i dedicant-hi temps del seu temps lliure per tirar endavant la seva tasca. Però ja sabem tots (ho hem viscut durant més de 20 anys de CiU a la Generalitat) que aquests convergents no dediquen ni un minut del seu temps si no hi ha res a canvi. I pel que es veu, no es conformem amb la satisfacció de la feina ben feta.

Sort que les paraules no se les emporta el vent i queden escrites. A l’entrevista pre-electoral que Canal Set va fer al candidat convergent, Joaquim Brustenga afirmava textualment:

“Serà un any difícil i amb pocs recursos. Sabrem gastar de forma més ordenada, amb sentit comú”

És veritat, són temps difícils. Ara, és més que discutible que aquest tipus d’actuacions en temps de crisis siguin accions de sentit comú….

5 Comentaris

 1. Hola. Fa poc més de 10 anys que visc al poble i sempre he votat I-ERC. Ho dic d’entrada. Què voleu que is digui? Aquest senyor que ara és alcalde amb dedicació exclusiva i que ha fet dues mitjes jornades és el mateix que va criticar fins a la sacietat el fet que Enric Barbany tinguès dedicació exclusiva al govern de Jaume Dantí i també el van criticar perquè cobrava massa quan era alcalde.
  Pere, els podem deixar treballar, només faltaria. Però d’entrada no m’agrada com han començat: més polítics “xuclant” del diner públic. Si tant s’estimen Santa Eulàlia, aquesta que porten tots a dins del cor, que treballin gratis. De fet Isabel Valls cobrarà per fer gestionar coses que Anna Arnella feia gratis…

 2. No sé, em sembla que primer haurieu de deixar treballar i veure després els resultats. En tot cas no crec que sigui criticable que l’Alcalde vulgui ser obert, rebre a tothom i atendre als veïns. Lo contrari sí que seria criticable.

 3. Pere, no és un tema de si és barat o car. De fet el nou alcalde només cobrarà 3.000 euros bruts anuals menys que l’anterior. O dit d’una forma diferent: la feina que abans gestionava una sola persona ara la gestionaran tres. L’alcalde Brustenga vol dedicar-se, segons les seves paraules, a ser obert, a rebre a tothom i a atendre als veïns. Envejable si no fós perquè aquesta campanya de màrqueting polític que fa ens costa diners als ciutadans de Santa Eulàlia.

 4. No entenc la vostra crítica. Resulta que la dedicació actual de tres persones a l’Ajuntament només costa als ciutadans el doble del que costava abans la dedicació d’una sola persona. O ara és molt barat o abans era molt car…

 5. Bé!
  Ara ja està fet. El poble va escollir
  Deixem-los aterrar. És clar que hi ha paraules que se les endu el vent.
  Esperem també que independents digui les seves paraules amb sentit comú.

  Joan

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *