Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

El govern de dretes posa més problemes a les educadores per tornar a obrir la Font del Rieral

Publicat per el 22 setembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

L’equip de govern (CiU i PP) continuen donant llargues a l’equip d’educadores que volen tirar endavant amb l’escola bressol la Font del Rieral. Lluny d’ajudar-les, assessorar-les i donar tot el suport tècnic, polític i econòmic de l’Ajuntament, l’alcalde Joaquim Brustenga i la regidora Isabel Valls estan complicant la vida a aquestes persones. Fins el punt de fer perillar tot el projecte.

Brustenga i Valls haurien d’avergonyir-se de la seva actitud. Perquè allà on ells han fracassat com a gestors públics hi ha una alternativa de la societat civil que demostra que les coses són possibles. Potser aquest és el problema. Si la Font del Rieral se’n surt i torna a obrir portes aquests polítics mediocres que ens governen quedaran en evidència davant de tot el poble.

A un escrit que es repartirà a totes les bústies de Santa Eulàlia, els afectats manifesten que “no volem més mentides i enganys, volem que l’escola bressol continuï la seva activitat”. A la vegada que recorden que “les famílies, els infants i la gent del barri del Rieral també tenen dret a tenir una escola bressol que hem construït amb els diners i l’esforç de tot el poble”. Podeu llegir el document íntegre al següent enllaç:

Escrit de l’escola a tot el poble

 

 

El col·lectiu afectat pel tancament de l’escola es concentrarà de nou davant de l’Ajuntament el dijous 27 de setembre a les 18,30 hores, coincidint amb el ple ordinari d’aquest mes.

Temes relacionats:

La regidora Valls desautoritza a l’alcalde Brustenga per la cessió de la Font del Rieral

L’Ajuntament aprova una pujada del 15% a la mensualitat de l’escola bressol l’Alzina

Carta oberta de les plataformes ciutadanes al govern de Santa Eulàlia de Ronçana

 

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *