Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

El govern municipal rebutja totes les propostes que poden salvar el bus municipal

Publicat per el 18 gener 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Dimarts 17 de gener govern, oposició i comissió de veïns s’han reunit per trobar una solució acceptable que permeti tornar a posar en funcionament el servei de transport municipal. Lamentablement les diferents propostes plantejades van ser rebutjades una darrera l’altra pels representants del govern local, format per Convergència i Unió i el Partit Popular.  Les idees sempre topen amb la mateixa cantarella: “no hi ha diners”. Quan realment el que passa és que l’Ajuntament té diners per depèn de quins projectes. És un tema de prioritats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fora interessant veure l’alcalde dient a un avi o a un jove que es busqui la vida per baixar al CAP o anar a Granollers mentre el mateix alcalde pretén gastar prop de 100.000 euros (el 75% del cost del bus) en continuar el POUM (Pla d’Ordenació Urbana). Com és habitual als partits de dretes, els interessos particulars s’imposen davant de les necessitats de la comunitat.

I us assegurem que d’idees per solucionar el problema n’hi han. A tall d’exemple:

  • Retardar el POUM i estalviar 90.000 euros.
  • No gastar els 22.000 euros previstos per l’accés al polígon de Can Magre, que ja existeix!
  • Crear seguint el model de Barcelona una targeta de transport pels avis, que pagarien una quantitat mínima en funció de la renda.
  • Inserir publicitat al bus i als bitllets.
  • Treure el servei de bus els dissabtes i el mes d’agost.
  • Demanar una subvenció com la que té el bus municipal de Bigues i Riells.
  • Retallar partides “prescindibles” del pressupost municipal de 2012.

Els 90.000 € que CiU i PP gastaran en el POUM suposen el 75% del dèficit del bus municipal

El govern “ho lamenta”, però no és possible. I des d’Independents-esquerra ens fem la mateixa pregunta: perquè no és possible? Ni tant sols fan l’esforç de fer números, de plantejar alternatives. La decisió és ferma pel que es veu i molt ens temem que en les properes setmanes donarem voltes per arribar enlloc.
CiU i PP no tenen cap intenció de reposar el bus, però busquen la complicitat dels altres grups per no haver de dir que són ells exclusivament els que s’ho carreguen. En aquest joc no ens trobaran. Les nostres propostes són per solucionar els problemes dels veïns i veïnes, no per ajudar ningú a justificar la seva mediocre gestió de l’Ajuntament.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *