Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Els pecats capitals de l’independentisme de l’alcalde

Publicat per el 22 febrer 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

L’alcalde Joaquim Brustenga està molest perquè diu que “no accepta lliçons de sobiranisme d”Independents-esquerra”. I així ho explica en un recent article a El 9 Nou. Un cop més el nostre alcalde no explica tota la veritat. I per posar-ne un símil, es podria dir que cau en tres dels set pecats capitals de l’església catòlica. Veiem….

avariciaAVARÍCIA

Joaquim Brustenga s’apropia d’iniciatives que no són seves: l’estelada de la plaça 11 de setembre ha estat a iniciativa de l’ANC de Santa Eulàlia i l’ERA; l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència ha estat gràcies a una moció presentada per Independents-esquerra en el ple del 26 de gener de 2012; la declaració de Santa Eulàlia com a territori català lliure ha estat gràcies a una moció presentada per independents-esquerra en el ple del 27 de setembre de 2012; i l’adhesió a la declaració sobiranista del Parlament gràcies a una moció presentada per Independents-esquerra en el ple del 31 de gener de 2013.

supèrbia

SUPÈRBIA

La primera acció del seu mandat va ser posar a sou de l’Ajuntament una regidora de CiU i al representant del PP. Més de 40.000 € anuals tots dos. I després va començar la seva metòdica feina de passar comptes amb l’anterior govern. Per això no va trigar en demostrar que ara ell era el que mana a Santa Eulàlia i es va treure l’espina clavada de que no va prosperar anys enrrere una petició seva per instal·lar una senyera a la rotonda de Can Ferrerons. I ho va fer. I es va gastar 10.000 € i va vestir el caporal de la policia local de gala per per l’hissada de la primera senyera l’11 de setembre de 2011. I va ser quan la regidora Isabel Valls va comparar la plantada de la senyera a la rotonda amb el dret de conquesta de CiU després de guanyar les eleccions.

iraIRA

Més que de sobiranista, l’alcalde s’hauria de felicitar de governar amb el PP. El mateix partit que vol “españolizar a los niños catalanes”. El mateix que treu cada any 16.000 milions d’euros de Catalunya i que ja no tornen. El mateix partit que a cada Consell de Ministres aprova lleis que envaeixen les competències del govern català. I quan li demanem que trenqui aquesta amistat tant perillosa, l’alcalde deixa anar la cavalleria i nega la paraula al nostre portaveu al ple municipal. Una il·legalitat per part de l’Alcalde, el Secretari i tot el govern municipal, per molt que els cogui i els faci sortir els rampells més totalitaris i antidemocràtics que, per molt que vulguin amagar, porten dins.

En resposta a l’article de l’alcalde, el nostre portaveu Pere Cabot ha publicat una carta de rèplica a El 9 Nou que podeu llegir al següent enllaç:

Carta de Pere Cabot

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *