Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Esborrant pistes?

Publicat per el 4 agost 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

El 31 de juliol us hem explicat que la comunicació municipal (web, butlletí, etc.) es vol entregar a mans d’una empresa privada anomenada Intus, després d’acomiadar a la tècnica municipal de comunicació, que només treballa mitja jornada. Ho podeu veure aquí:
http://gentdesantaeulalia.cat/nova/?page_id=2473

Ja sabíem que voldrien esborrar les pistes que apunten a l’estreta relació entre Intus i Convergència Democràtica de Catalunya, el partit de l’alcalde Joaquim Brustenga. Una de les proves d’aquesta relació era el text publicat a l’Avís Legal de la pàgina web d’Intus. Allà es feien nombroses referències a Convergència i Unió, tot i tractar-se d’una empresa privada, al menys en teoria . I ho diem en passat perquè els responsables de l’empresa han canviat aquesta pàgina.

Per sort em guardat una captura de pantalla amb la pàgina original feta el mateix 31 de juliol i que podeu veure a la foto que acompanya aquesta notícia. Si voleu veure la pàgina modificada per esborrar pistes ho podeu veure al següent enllaç. Compareu la versió de finals de juliol amb la del 4 d’agost:
http://www.intus.cat/legal.php

Malament anem si els que han de gestionar la comunicació local comencen manipulant. Lleig. Molt lleig….

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *