Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Esquerra Republicana és el partit que més puja en número de vots i en percentatge a Santa Eulàlia

Publicat per el 26 novembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Esquerra Republicana ha aconseguit a Santa Eulàlia 633 vots a les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Respecte a l’any 2010, ERC puja 364 vots (un 135% més que fa dos anys) i es converteix en el partit amb el major increment en número de vots i en percentatge al poble.

El resultat és similar al rècord històric del partit en unes eleccions catalanes. L’any 2003 en va aconseguir el suport de 634 electors santaeulaliencs. L’increment republicà contrasta amb la pèrdua de suport per part dels electors socialistes i convergents. El PSC ha perdut un 25% de vots i CiU més d’un 5%, però es manté com a partit més votat a Santa Eulàlia.

Una dada important és la de la participació, la més alta des de l’any 1980 en unes eleccions al Parlament. En concret, el 25 de novembre han votat al poble un total de 3.706 persones, el 69,96% del cens electoral. Fins ara el rècord es va registrar l’any 1984 amb poc més del 67% de participació.

Ideològicament, el bloc soberanista que defensem el dret a decidir del poble de Catalunya ha obtingut el 66% dels vots a candidatures, davant del 29% de partits favorables a mantenir l’actual autonomia o intentar la via federal.

Ho teniu al següent gràfic: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu consultar totes les dades oficials del resultat a Santa Eulàlia ho podeu fer aquí:

Resultats oficials a Santa Eulàlia de Ronçana

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *