Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Incompliment del programa electoral

Publicat per el 15 octubre 2011 a Notícies | 1 comentari

 

La pepevergència que mana a l’Ajuntament només ha necessitat quatre mesos per començar a incomplir el seu programa electoral. Què és el mateix que dir que van enganyar els ciutadans de Santa Eulàlia amb promeses que no poden o volen complir. Com a tastet aquí teniu dues pinzellades:

Programa electoral CiU:

“En el context d’una excepcional crisi econòmica el govern de CiU tindrà idees clares, capacitat de prioritzar, austeritat, coratge, imaginació, comportament ètic, atenció a tothom i bon servei públic. “

La realitat:

Que d’idees no en tenen. Ni clares ni de cap tipus. Prioritzar vol dir no pagar les subvencions a escoles i entitats i si gastar milers d’euros en reformar la rotonda de la senyera?  Entenen per austeritat incrementar la despesa en nòmines donant dedicació parcial a dos regidors que ens costaran 40.000 euros cada any? Coratge és no fer gran part de les obres de millora al Tenes per no tenir ni idea de com gestionar un projecte que els ve massa gran?

 

 Programa electoral CiU:

“Impulsarem el transport públic, revisarem els itineraris de l’autobús municipal per adaptar-lo a les necessitats dels barris i posarem marquesines i bancs per seure a totes les parades.”

La realitat:

Retiren el confirming dipositat a una entitat bancaria per evitar que Sagalés cobri les factures pendents. I ara ens volen fer creure que és aquesta empresa la que vol deixar el servei, quan són els membres de l’equip de govern els que no tenen cap intenció de mantenir-lo. Hi ha moltes coses on es poden retallar sense afectar aquest servei bàsic per a moltes persones. Quants mesos pot funcionar el bus municipal si hi destinem el sou que ara s’emporta l’alcalde i els regidors a mitja jornada? Ara que si treuen el bus és cert que tindrem un estalvi afegit: no caldran ni les marquesines ni els bans que ens prometien.

 

Clar que igual és que quan van fer el programa electoral al mes de maig no sabien que el país estava en crisis. De cap altra forma pot explicar-se aquesta manera tant lleugera de fer brindis al sol.

I això no ha fet més que començar. Encara ens esperem més sorpreses… desagradables.

1 Comentari

  1. Ahir vaig sentir la noticia, jo sóc dels que em sento estafat, van prometee millorar el servei i el primer que fan és treure’l.
    Ells no el necessiten, tenen bons cotxes i possibles per comprar-ne de nous, llàstima que no és el mateix el que vivim els veïns.
    Com s’aprofiten de que les eleccions queden lluny i que tenim poca memòria.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *