Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Convergència rebutja la nostra oferta de diàleg i manté al Partit Popular al govern municipal

Publicat per el 29 gener 2014 a Notícies | 1 comentari

 

equip_govern

 

Independents-esquerra ha demanat a Convergència i Unió fer fora del govern municipal el Partit Popular, que actualment dóna suport i manté en el poder a la coalició nacionalista. A canvi, el nostre grup està disposat a buscar fórmules per garantir la governabilitat del municipi fins a les pròximes eleccions municipals de 2015.

Per això hem presentat una moció al ple municipal del 30 de gener que demana, textualment, “excloure del govern municipal al Partit Popular i retirar al seu representant tots els càrrecs orgànics que en ell ostenta i tota representació en altres institucions que tingui delegades en nom del nostre Ajuntament”. La moció va ser rebutjada per la majoria absoluta de la coalició CiU-PP.

Entenem que l’actual govern local parteix de l’anacronisme d’existir gràcies al vot del regidor d’un partit que no ha deixat de protagonitzar atacs contra el nostre país. La llei d’educació del ministre Wert, o els constants atacs a la nostra llengua i al model d’immersió lingüística de les escoles catalanes en són un clar exemple. El Partit Popular actua “envaint reiteradament les competències de Catalunya en el seu afany re centralitzador i uniformitzador” cosa que segons el nostre parer és incompatible amb què el seu regidor, Francesc Montes, ” tingui espai al govern de les nostres institucions com és el cas de l’Ajuntament”.

La situació és tan esquizofrènica que amb una mà l’alcalde signa mocions i manifests a favor de la independència de Catalunya o de la celebració de la consulta. I amb l’altra governa sota el paraigua del partit que vol evitar el nostre dret a votar, a expressar-nos de forma lliure i democràtica.

Al següent enllaç podeu veure el text íntegre de la moció presentada:

Moció per excloure el PP del govern municipal

1 Comentari

  1. Com era d’esperar la majoria absoluta del govern CiU-PP va rebutjar aquesta moció. Per tant es mantenen els estrets lligams entre els regidors convergents i el partit de Mariano Rajoy, Cospedal, Wert, Gallardón, Montoro, etc…

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *