Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Independents-esquerra vota a favor de congelar els impostos per 2019

Publicat per el 1 novembre 2018 a Notícies | 0 comentaris

Les ordenances fiscals per 2019 a Santa Eulàlia queden congelades segons ha acordat el ple municipal. Hi han votat a favor tots els grups polítics, incloent-hi Independents-esquerra que, l’any passat, també va votar a favor de mantenir sense increments els imposts municipals.

La posició del nostre grup respon al “pacte que tenim des de fa temps amb l’equip de govern”, segons declaracions del nostre portaveu Ramon Vilageliu al Set Informa. En aquest sentit, ha recordat que “les ordenances són la part prèvia a l’elaboració del pressupost municipal i ens sembla correcte que no s’incrementin” les càrregues als veïns i veïnes. Podeu veure les seves declaracions al següent vídeo:

També s’ha adaptat la plusvàlua per acomplir la sentència del Tribunal Suprem en el sentit de quedar eximits del seu pagament si es demostra que no hi ha hagut guanyi en la venda d’un immoble. El resum d’impostos i bonificacions el podeu veure aquí:

Impostos i bonificacions:

IMPOSTOS QUE QUEDEN CONGELATS:  IBI – Impost sobre vehicles – Taxa d’escombraries – IAE – Impost d’obres

BONIFICACIONS APROVADES:  Fins al 50% de l’IBI si s’instal·len sistemes d’energia solar. // Fins al 50% de l’impost de vehicles pels menys contaminants. // Fins al 70% de l’impost d’obres si aquestes suposen la retirada de teulades de fibrociment o d’altres elements perjudicials.

 

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *