Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La Font del Rieral: Som-hi!

Publicat per el 31 juliol 2018 a Notícies | 0 comentaris

Protesta davant de l’escola al novembre de 2013 en contra del seu tancament.

La Font del Rieral, tornarà a tenir vida. Desprès del seu tancament i abandonament per part de l’antic govern de CIU i PP i d’un llarg periple legal contra els tècnics i la constructora, un acord amb les asseguradores que ha permès obtenir 220.00 euros per la seva reparació. El pressupost d’execució de les obres de 380.000 euros aproximadament. L’acord es va prendre al ple municipal del 17 de juliol amb els vots favorables de Poble Unit, ICV-EUiA i Independents-Esquerra. Els representants del PSC i de PDeCAT es van abstenir.
Ha estat necessari un estudi de patologies previ a la confecció del projecte de rehabilitació per valorar l’abast de les múltiples deficiències que presenta l’edifici. En aquest moment l’Ajuntament està enllestint els plecs de condicions per licitar les obres de rehabilitació que permetran, ara sí, començar-les abans de finals d’any.

Des d’Independents-ERC sempre hem reivindicat aquest edifici com a part important del nostre patrimoni i hem lluitat incansablement perquè arribés aquest moment. Estem convençuts que una vegada torni a obrir les seves portes donarà servei a tots els veïns i llavors serem capaços d’oblidar aquest trist, llarg i fosc episodi. A més, el conseller d’Educació, Josep Bargalló (ERC) ha anunciat que la Generalitat tornarà a subvencionar l’educació de 0-3 anys i no podem perdre l’oportunitat que el barri del Rieral torni a disposar d’una escola bressol per als seus infants.

Recordes com era l’escola?

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *