Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La nostra prioritat: els serveis

Publicat per el 4 febrer 2012 a Notícies | 1 comentari

 

Una forma diferent de governar el poble és possible. Així ho hem explicat als prop de 50 veïns i veïnes que divendres 3 de febrer han assistit a l’acte informatiu organitzat per Independents-esquerra a la Fàbrica.

Els nostres regidors Pere Cabot i Ramon Vilageliu han fet un repàs de la situació real de l’economia del consistori. Lluny del catastrofisme del govern de dretes, el nostre grup ha demostrat amb arguments i amb xifres que la situació no és tant greu com ens vol fer creure el govern de dretes de CiU i PP. Hi ha alternatives a la forma com s’està portant l’Ajuntament. Alternatives que passen per un control de la despesa, per tenir criteris clars per gestionar el diner públic i per mantenir els serveis dels que gaudim (o hem gaudit perquè alguns com el bus ja han estat suprimits per l’alcalde).

Tot i saber que no és cert, a CiU i PP els interessa políticament fer creure al poble que la situació és catastròfica

Sabem que políticament resulta atractiu a la pepevergència local fer creure que com pitjor, millor. Però els ciutadans són més llestos del que pensa el govern municipal. Saben, per exemple, que és difícil justificar la retallada de serveis i ajuts a entitats i que alhora els set regidors convergents i populars gastin un 40% més en salaris, dietes i despeses de telèfon.

Independents-esquerra és l’alternativa a aquesta foscor que s’ha instal·lat a l’Ajuntament. Els optimistes com nosaltres tenim projectes i idees. Els pessimistes del govern només excuses.

Us deixem amb la presentació multimèdia de les dades presentades i algunes imatges de l’acte informatiu. També podeu llegir la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació.

 

 

Veure la nota de premsa

1 Comentari

  1. Si realment considereu se l’alternativa, es te que treballar seriosament i com si estiguesim en el ultim mes de les properes eleccions i no admetre que el politics deixin de ser personas, primer persona i despres politic.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *