Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La política “desinformativa” de l’Ajuntament

Publicat per el 1 febrer 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Resulta curiosa la política informativa que té l’Ajuntament. La desaparició del bus municipal el passat 1 de gener de 2012 va passar sense pena ni glòria als mitjans de comunicació del consistori. Ni una sola paraula anunciant la supressió del servei. Però és que tampoc van veure oportú indicar-lo en cap de les parades del servei. Un ciutadà que no mira Canal Set o els mitjans de comunicació comarcal o dels partits polítics no s’hauria assabentat de que el bus ja era cosa del passat.

Potser a l’equip de govern de dretes li feia vergonya dir clarament que deixaven avis, joves i persones sense mitjà de locomoció sense la única opció de transport dins del poble i amb Granollers. S’havia de passar de puntetes sobre aquest tema. Amb nocturnitat.

Però vet aquí que la desinformació de la pepevergència local ha canviat i ara al web municipal apareix amb tot detall el nyap de pseudo-transport municipal que algú amb poca imaginació ha creat per substituir el bus.

El que resulta més divertit és el poc rigor amb el que treballa la regidoria de Comunicació. Al mateix web es pot consultar el servei de microbus i el servei de bus antic. En què quedem?

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *