Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La regidora de CiU Isabel Valls ha gastat en sis mesos 600 € en restaurants i benzina

Publicat per el 21 gener 2013 a Notícies | 4 comments

 

Compromís número 1 del programa electoral de CiU a les eleccions municipals de 2011:

“En el context d’una excepcional crisi econòmica el govern de CiU tindrà idees clares, capacitat de prioritzar, austeritat, coratge, imaginació, comportament ètic, atenció a tothom i bon servei públic.”

Doncs en aquest context de crisi, la regidora d’ensenyament, la convergent Isabel Valls, ha gastat en els últims sis mesos de 2012 prop de 600 € en restaurants, benzina, aparcaments i d’altres despeses. La mateixa regidora que té dedicació a temps parcial i cobra més de 20.000 € anuals dels diners de tots els veïns i veïnes de Santa Eulàlia de Ronçana. Tot i que la regidora té d’altres responsabilitats al govern, aquests diners corresponen únicament a l’àrea d’ensenyament. Segur que els centres escolars del poble haurien tret major profit dels 600 €.

Segons les actes de la Junta Local de Govern d’octubre i de desembre de 2012, la regidora ha presentat factures valorades en 587,38 € repartits de la següent forma:

Isabel_VallsBenzina a l’estació de servei: 285,93 €

Aparcaments diversos: 35,49 €

Despeses en restaurants: 265,96 €

 

– Dinar a un restaurant del Bonaire: 52,40 €

– Dinar fora de Santa Eulàlia: 35,10 €

– Tres dinars al Rieral: 114,24 €

– Un dinar a Bigues: 64,22 €

 

Altres despeses (tinta impressora i una bateria): 84,70 €

 

Quan el govern de Joaquim Brustenga retalla serveis a tots els ciutadans calen explicacions d’aquesta despesa del tot desproporcionada. Els ciutadans tenim dret a que la regidora doni explicacions d’aquest malbaratament del diner públic. I les preguntes a contestar són moltes:

– Quan s’han fet els viatges que justifiquen els 285 € de benzina? Ha justificat el quilometratge? Amb quina finalitat s’han realitzat?

– Qui ha participat en els dinars? Quan s’han fet i amb quin motiu? S’ha dinat de menú o a la carta?

– A quines hores s’ha fet ús dels aparcaments a Barcelona? El justificant d’aquests aparcaments coincideixen amb els desplaçaments a la capital catalana?

Qui gestiona l’economia municipal ha de donar exemple d’austeritat. Quan moltes famílies del poble han de demanar ajuda a Càritas per poder posar un plat a taula resulta molt difícil entendre que algú amb responsabilitats dins del govern es gasti 265€ en dinar en restaurants en sis mesos. Es comença així i es pot acabar com l’alcaldessa de València, la Rita Barberà, que troba normal que li regalin bosses valorades en centenars d’euros.

Temes relacionats:

 El govern de CiU-PP s’apuja el sou un 40%

CiU-PP: gastar més i no fer res

Com llencen CiU i PP els diners de tots els veïns?

 

4 Comentaris

 1. Diu avui, 3 de febrer de 2013, JA Zarzalejos al seu article de La Vanguardia titulat “La banalidad de la corrupción”: “….gastos de representación que se libran sin necesidad de justificación posterior encubriendo sobresueldos… todo ello es moralmente banal, intrascendente, sin importancia. Y entonces es cuando la corrupción política se convierte en un mal crónico de las clases dirigentes del sistema…” Sona al que ha fet la regidora oi?. Sr. Alcalde calen explicacions detallades i creïbles (encara que no sé com ho poden ser desprès de llegir el comentari de Miquel Garcia en aquesta pàgina) o tornar els diners i dimitir. Cada vegada els regidors de CiU del poble se semblen més als dirigents del PP.

  Leer más: http://www.lavanguardia.com/opinion/articulos/20130203/54362676462/la-banalidad-de-la-corrupcion-jose-antonio-zarzalejos.html#ixzz2Jqz41tZK
  Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia

 2. Amb un senzill càlcul podrem veure que 285€ corresponen a uns 203 litres de combustible, i amb aquesta quantitat podem fer uns 2900 km. Suposant que de l’ajuntament a qualsevol centre escolar hi ha 1 km, això vol dir que amb 6 mesos, 120 dies laborables, ha fet cada dia 24 viatges de l’ajuntament a els centres. !!!
  Caram sí que té feina anant amunt i avall. Jo li posaria un xòfer i cotxe oficial així podria fer gestions mentre viatja !!
  Per cert, amb el que ella gasta un dinar jo faig la compra setmanal per tota la famíla. La convidaré a casa meva a dinar !

 3. Hola.
  Evidentment que demanarem les explicacions que calguin. I no exagerem gens ni mica. Les xifres són reals extretes de les actes de la Junta de Govern. Podeu consultar-les aquí:
  ACTA DEL 4 D’OCTUBRE DE 2012
  ACTA DEL 20 DE DESEMBRE DE 2012

 4. No es una noticia que em sorprèn…..realment vergonyós l´exemple que està donant al poble i després d´haver retallat en serveis i educació…imperdonable!!Podriem convocar-la a una reunió perquè ens dongui explicacions però en algun lloc públic!!Aquestes dades han de ser fiables per això que l´oposició de vegades infla les dades!!Podeu escriure la noticia al seu correu personal?potser li afectarà….o no…..

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *