Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La regidora de Cultura paga 600€ per un cartell que pot fer-se per només 72€

Publicat per el 25 gener 2014 a Notícies | 0 comentaris

 

Us proposem una petita juguesca. Aquí teniu dos cartells editats per l’Ajuntament. El de l’esquerra correspon a la Fira de Nadal i l’altre al concurs de roses. Sabeu quina diferència hi ha entre tots dos?

firanadalroses

Bàsicament, la diferència està en el preu. El de la fira de nadal de 2013 va costar 72€ segons consta a la relació de factures facilitades per l’Ajuntament. Un cartell ben digne que compleix perfectament la seva funció informadora.

I el del concurs de roses té un cost pels veïns de Santa Eulàlia de 600 €. Perquè aquest cartell s’elegeix a través d’un concurs que convoca la regidoria de Cultura de la convergent Isabel Valls. I el premi és de ni més ni menys que 600 €. No dubten de la qualitat de la feina feta pel dissenyador, però aquest concurs de roses no es pot anunciar amb un cartell de 72 €?. I així estalviar al pressupost municipal 538 €. Una quantitat que representa, per exemple, la meitat de l’ajut municipal a la reutilització de llibres a l’escola la Sagrera.

Des d’aquest web ja es va denunciar l’any passat aquesta situació. Estem segurs que aquests 600 € es poden fer servir dins de la regidoria de Cultura a quelcom més profitós. Però tampoc és estrany venint d’una regidora que l’any 2012 es va gastar a càrrec de l’Ajuntament prop de 600 € en concepte de restaurants, benzina i aparcaments com podreu recordar AQUÍ.

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *