Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La regidora Valls desautoritza a l’alcalde Brustenga per la cessió de la Font del Rieral

Publicat per el 8 setembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Qui mana a l’Ajuntament? Aquesta és la pregunta que ens fem els ciutadans de Santa Eulàlia després del nou cop de porta del govern de dretes al col·lectiu Vida a la Font del Rieral.

Les educadores i famílies de l’escola bressol La Font del Rieral han comprovat el desgovern de l’Ajuntament. L’alcalde Joaquim Brustenga (CiU) va assegurar que si aquest col·lectiu volia continuar el projecte de l’escola ho podrien fer a cost zero. És a dir, sense haver de pagar cap tipus de lloguer per les instal·lacions. Dilluns 3 de setembre, les educadores es reuneixen amb la regidora d’Ensenyament, la convergent Isabel Valls i li  demanen signar un  document que garanteixi aquesta cessió,  condició imprescindible per tirar endavant el projecte.

Però reben la notícia de que això no és possible. “La regidora, sorpresa per la notícia, mostra el seu desacord afirmant que el lloguer zero promès per l’alcalde no és possible, i que el projecte ha d’anar a concurs”, afirma el col·lectiu afectat a la seva pàgina de Facebook.

El valor de la paraula donada

Perquè diu ara la regidora Valls que no deixarà l’escola bressol la Font del Rieral a cost zero a l’equip d’educadores? La regidora no veu les entrevistes al seu cap, l’alcalde Joaquim Brustenga? O no l’escolta. O si l’escolta tant és perquè ella fa i desfà segons li convé en cada moment. Aquí teniu el fragment concret on l’alcalde fa l’oferiment de forma pública i en directe davant les càmeres de Canal Set:


Què passa al govern de dretes? Fa uns mesos uns dels seus regidors va votar en un ple en contra de la resta dels seus companys de grup. I ara la regidora d’Ensenyament desautoritzant a l’alcalde. Brustenga és una figura decorativa davant la regidora Valls? No hi ha comunicació entre els membres de l’equip de govern?
Aquesta lamentable forma de mal-governar ha donat pas a una pèrdua de temps per part de tothom i trencar de cop les il·lusions d’un col·lectiu engrescat en continuar amb el projecte.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *