Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

La regidora Valls s’amaga i envia a la policia local a acomiadar les educadores de la Font del Rieral.

Publicat per el 28 setembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

S’han de tenir pocs escrúpols per enviar a la policia local a fer la feina bruta que no vol fer la regidora d’educació, la convergent Isabel Valls. Ha enviat un agent a entregar la liquidació a les educadores de l’escola bressol la Font del Rieral. La regidora no ha donat la cara tot i que per les coses que vol bé que sap sortir. Si no, mireu l’informatiu de Canal Set de dilluns 24 de setembre. Més que Set Informa s’hauria de titular Valls Informa perquè surt a la majoria de les notícies. Isabel Valls té mitja dedicació al consistori. Per aquest temps cobra 22.000 € anuals. Raons més que suficients per donar la cara. Perquè estar present quan les coses es torcen també és la seva obligació. Dissabte segur que trobarà temps per passejar-se pel nou mercat setmanal. I per tornar a sortir a la tele.

La regidora, l’alcalde i tot el seu govern de dretes ha enganyat de forma cruel al col·lectiu de professionals i famílies de l’escola. I per extensió als partits de l’oposició i a tot el poble de Santa Eulàlia. Al ple del dijous 27 de setembre, el govern diu que no pot donar la gestió del centre a les educadores perquè la llei no ho permet. Resulta que han de passar 15 anys perquè un equipament pagat amb subvencions públiques pugui cedir-se a la iniciativa privada. Què no ho sabien això? L’alcalde és advocat i té un despatx a Granollers i l’Ajuntament es va gastar l’any 2011 26.000 € en assessoraments externs. Amb tot això han esperat al dia abans de l’acomiadament per dir que no és possible.

Les mentides d’aquest govern ja han arribat a un punt de no retorn. Si mai l’han tinguda, ara ja han perdut la poca credibilitat com a polítics. I com a persones. Perquè una cosa és inherent a l’altra. La seva inacció ha fet perdre el temps a moltes persones, que han dedicat hores i hores a preparar un projecte per poder gestionar l’escola al marge de l’Ajuntament. A deixar clar que la societat civil és capaç de tirar endavant en aquests moments difícils, davant la covardia del govern instal·lat a l’Ajuntament.

Han tancat una escola, el bus urbà, canviaran el sistema de recollida d’escombraries per tornar al poble al segle passat. Però gastaran prop de 100.000 € en tirar endavant el Pla d’Ordenació Urbana (POUM). Resulta escandalós aquesta dedicació en temes urbanístics i el menyspreu que mostren cap a les persones.

 

Temes relacionats:

El govern de dretes posa més problemes a les educadores per tornar a obrir la Font del Rieral

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *