Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’Ajuntament a les entitats: “ja t’ho faràs!”

Publicat per el 23 juliol 2014 a Notícies | 1 comentari

 

jathofaras
 
Les entitats i associacions del poble han de buscar-se la vida a partir d’ara per poder fer servir el material municipal als seus actes. Així ho contempla en nou reglament d’ús aprovat pel govern municipal (CiU i PP). Això vol dir a la pràctica que són les entitats les que han d’anar a buscar i tornar el material al magatzem municipal de Can Xena. Si no tenen mitjà de transport, n’hauran de llogar un o demanar el favor a algú conegut que en tingui.

Els casos més recents s’han produït aquest mes de juliol a les festes dels barris de Can Marquès i Mas Vendrell. L’Ajuntament s’ha negat a portar les cadires i taulons per muntar les taules dels sopars veïnals. Ara, a més de no aportar ni un cèntim a la celebració de les festes, les associacions també hauran de fer-se càrrec del cost del transport.

Diu l’alcalde que la Brigada d’Obres no té temps per aquest tipus de feines. Que des que ell és al govern s’ha reduït la plantilla i que l’actual no dóna per més. Potser hauria sigut més profitós pel poble deixar algú més a la brigada en lloc de contractar dos regidors més a sou de l’Ajuntament.

Això si, als responsables municipals no els ha faltat temps per vanagloriar-se públicament de la quantitat d’entitats i associacions que hi ha a Santa Eulàlia. Com si això fos gràcies a ells. I oblidant del gran esforç que la majoria d’aquestes entitats fan per organitzar activitats obertes a tot el poble.

Es veu que l’alcalde vol imitar el presentador del programa de bricolatge de TV3 amb un missatge clar a les entitats i associacions de Santa Eulàlia: “ja t’ho faràs!”.

Temes relacionats:

L’Ajuntament fa marxa enrere i no cobrarà per fer servir la Fàbrica.

 

1 Comentari

 1. Molt fàcil.
  Sempre S’ha dit que el que més mal fa és la indiferència, oi? Doncs només cal ignorar-los.
  Personalment vaig decidí fa temps no participar en res organitzat per aquest ajuntament.
  Vist com uns fan la feina i ells (l’ajuntament) es porten la glòria, vaig optar pet deixar (i perdoneu-me la grullera expressió que utilitzaré i que vaig robar a un amic d’Almeria), “que cada perro se lama su cipote” (repeteixo: sento l’expressió, però algú ho. havia de dir).

  Elvira

  P.d.: Recordem tot això a la gent del poble abans de les eleccions, que amb un castell de focs per la festa major s’oblida que 2 mesos abns havien tancat una escola o tret el bus o convertit el poble en una gran deixalleria. Encenem la pira.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *