Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’Ajuntament cobrarà a les entitats i als particular per fer servir el centre cívic la Fàbrica

Publicat per el 7 juny 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

L’equip de govern de CiU i PP cobrarà a partir d’ara a les entitats i/o particulars que vulguin fer servir les instal·lacions del centre cívic i cultural la Fàbrica. Així apareix a l’acta de la Junta de Govern Local (JGL) del 23 de maig i que podeu consultar íntegrament AQUÍ.

L’acord dels regidors convergents i popular especifica, textualment, que “estan obligats al pagament dels preus públics les persones o entitats que sol·licitin o es beneficiïn de la prestació de serveis o realització d’activitats”. És a dir, qualsevol xerrada organitzada per una entitat es podrà fer sempre que prèviament es pagui la tarifa corresponent. Els preus varien en funció de la sala que s’ocupi, segons aquest barem:

xerrada_fabrica

 Espai utilitzat                      Preu/hora 
 Sala polivalent (petita)     12 €
 Sala polivalent (gran)     20 €
 Local Casal d’Avis     10 €
 Despatx 1       6 €
 Despatx 2       6 €
 Despatx 3       6 €
 Despatx 4       6 €

 

La rica vida cultural del nostre poble s’ha basat en gran mesura en unes entitats amb força i empenta. Amb veïns que han dedicat el seu temps de forma gratuïta per organitzar actes que ajudin a enriquir-nos culturalment com a poble. I en aquests temps que corren ho fan amb dificultats econòmiques evidents després de les retallades en subvencions, ajuts o patrocinadors privats. És immoral cobrar a entitats que actuen en benefici públic fent servir un espai que és de tots.

I resulta encara més escandalosa aquesta proposta quan prové d’un govern que gasta sense cap tipus de control. Que entrega un premi en metàl·lic de 600 € només per fer un cartell per anunciar un concurs de roses. Un govern que té regidors que carreguen a les arques públiques 600 € en factures de benzina, aparcament i restaurants.

Un govern que ha incrementat la pressió fiscal per tenir més ingressos i que a canvi retalla a tort i a dret els serveis públics com l’escola bressol, el bus municipal o que canvia el sistema de recollida d’escombraries per estalviar diners i que ja es veu d’una hora lluny que ens acabarà sortint més car que el porta a porta.

I tot això quan es compleixen dos anys del govern de dretes que formen Convergència i Unió i el Partit Popular.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *