Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’Ajuntament fa marxa enrere i ara diu que no cobrarà a les entitats per fer servir la Fàbrica

Publicat per el 18 juny 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

L’equip de govern municipal (CiU i PP) s’ha fet enrere de la proposta aprovada a la Junta de Govern Local (JGL) i no cobrarà a les entitats de Santa Eulàlia per fer servir les sales del centre cívic la Fàbrica. Així ho ha anunciat el govern a través de l’informatiu de Canal Set el dilluns 17 de juny. Un informatiu on no es va parlar del tema a l’edició del 3 de juny quan la notícia ja era pública, però que si s’ha fet ressò del canvi de parer municipal.

De fet, segons les informacions de la televisió local, l’Ajuntament diu que la notícia apareguda al web d’Independents-esquerra no és veritat perquè ells mai no han volgut cobrar a les entitats. Diuen ara que la seva voluntat és fer pagar només a les persones o entitats privades que treguin un benefici econòmic de l’activitat realitzada al centre cívic.

És ben curiós que a l’acta oficial de la JGL no es fa cap menció a aquesta distinció, cosa que només demostra que l’equip de govern ha hagut de rectificar davant la polseguera generada per aquesta informació. L’acta la podeu consultar íntegrament AQUÍ. Diu, per exemple, que “els preus públics que es regulen (…) es satisfaran pels usuaris que voluntàriament sol·licitin alguna de les activitats o serveis de competència municipal”, sense diferenciar entre usuaris privats o entitats. I encara podem trobar un altre paràgraf al respecte: “estan obligats al pagament dels preus públics les persones o entitats que sol·licitin o es beneficiïn de la prestació de serveis o realització d’activitats”. Fixeu-vos que fiquen al mateix sac tot aquell que sol·liciti i qui es beneficiï del servei. Una entitat local por sol·licitar una sala i seguint el text al peu de la lletra hauria de pagar la taxa corresponent. I que passa amb els alumnes de quart d’ESO? Fan servir la Fàbrica per projecta la pel·lícula amb la que recapten diners per fer el Camí de Sant Jaume. Hi ha un benefici econòmic i haurien de pagar la taxa.

En qualsevol cas ens alegrem en benefici de totes les entitats i associacions de Santa Eulàlia d’aquesta rectificació de l’equip de govern.

Temes relacionats

L’Ajuntament cobrarà per fer servir la Fàbrica

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *