Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’Alcalde de Santa Eulàlia s’inventa un nou Pla Urbanistic sense tenir en compte l’opinió dels veïns

Publicat per el 13 novembre 2012 a Notícies | 2 comments

 

El proper dissabte dia 17 a les 11 del matí, el govern de CiU i PP presenta a la Biblioteca l’avanç del POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal). Ho fa sense abans haver-ho explicat als regidors de l’oposició, tal com s’havia compromès el govern. A més l’alcalde Joaquim Brustenga ha enganyat a tothom dient que és calcat a l’avanç que vam presentar fa sis anys quant governa Independents-esquerra i el PSC. Les diferències entre un planejament i l’altre són notòries i  tant  importants que poden comprometre en negatiu el desenvolupament del poble.

Per això, perquè pensem que és molt important pel futur de Santa Eulàlia i perquè creiem que es fonamental la participació i la opinió de tothom,  us convidem a tots a assistir a l’acte de dissabte. Ara més que mai cal la participació el més àmplia possible de tota la ciutadania.

Pere Cabot

Regidor d’Independents-esquerra

 

Perquè us feu una idea, aquí teniu els plànols de l’avanç del POUM que presentarà el govern:

2 Comentaris

  1. Hola. Tens raó, amb la màxima ampliació es veu petit, però es veu. El que passa és que has d’esperar a que la imatge carregui del tot. De totes formes també pots baixar-te el pdf al teu ordinador i obtindràs millor qualitat. Per fer-ho, a la part superior esquerra, punxa on diu “Fitxer” i després selecciones “Baixar”.
    No hem penjat l’accés a la pàgina web de l’Ajuntament per si la canvien. De totes formes és aquesta:
    http://www.santaeulaliaroncana.cat/default.php?idcanal=1&idcategory=7&idsubcategory=29

  2. He intentat mirar el plànol de sòl urbanitzable i, tot i ampliant-lo al màxim, costa de llegir el nom de les parcel·les i així ubicar-les.
    Crec que si oferiu una visió una mica més esquemàtica , destacant les zones urbanitzables i el nom dels propietaris “afectats” per la requalificació, facilitareu la consulta i potser també l’anàlisi dels seus interessos en la elaboració del POUM.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *