Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’alcalde envia la policia per evitar que les famílies arreglin el pati de la Font del Rieral

Publicat per el 4 juny 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

No va poder ser. Les famílies congregades dissabte 1 de juny a l’escola bressol la Font del Rieral no van poder netejar el jardí del centre educatiu. L’alcalde Joaquim Brustenga (CiU) va enviar una parella de la policia local per impedir que els veïns entressin a l’escola. Prèviament l’associació Vida a la Font havia demanat per escrit a l’Ajuntament permís per dur a terme aquest acte reivindicatiu. Els organitzadors de l’acte havien informat que l’Ajuntament no els havia donat una resposta sobre si podien o no entrar a l’escola. Tot i això, la realitat és que l’alcalde els havia contestat negativament dos dies després de presentar la sol·licitud i va enviar la policía local per fer complir aquesta resposta

No és la primera vegada que l’alcalde i la regidora d’Ensenyament no donen la cara i s’amaguen darrera la policia. El mes de setembre passat també van enviar dos agents a entregar la liquidació dels seus llocs de treball a tot el personal educatiu de l’escola.

neteja_fontEls membres de l’associació i els veïns congregats només volien fer aquella feina que el govern local no ha fet en el darrer any: el manteniment de l’escola. Els sostres són plens d’herbes i el jardí que envolta l’escola també. Les males herbes fins i tot comencen a fer-se amb els sorrals on fa un any jugaven nens i nenes. Curiosament, però, després d’un any de desídia, el mateix dissabte l’Ajuntament va enviar un grup de persones a fer una neteja dels espais interiors de l’escola.

PRIVATITZACIÓ A LA VISTA

Al darrer informatiu de Canal Set, el govern local va sortir al pas dels rumors sobre la possible privatització de l’escola. Podeu veure la notícia AQUÍ. Però la regidora Isabel Valls no va tenir una forma més contradictòria de negar la privatització que aquestes paraules:

“Nosaltres no podem fer res sense el vistiplau del Departament d’Ensenyament. En el moment que ens doni una solució escoltarem amb més intenció la gent de l’escola Waldorf perquè fins ara no podem signar cap acord”

Isabel Vall, regidora d’Ensenyament a Canal Set

Algú després de sentir aquestes declaracions encara dubta de que volen entregar al sector privat l’escola? Un centre pagat amb diner públic i que hauria de revertir d’una forma o un altra en el poble com a equipament públic i a l’abast de tothom.

Temes relacionats

Denuncien l’abandonament de l’escola bressol

Reflexions sobre el tancament de la Font del Rieral

Envien la policia a acomiadar a les treballadores de l’escola

 

 

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *