Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’alcalde es gasta 652 € del pressupost municipal en restaurants

Publicat per el 28 gener 2014 a Notícies | 1 comentari

 

L’alcalde de Santa Eulàlia, el convergent Joaquim Brustenga, s’ha gastat 652,99 € en restaurants. A una de les darreres juntes de govern local s’ha aprovat aquesta despesa, a càrrec del pressupost municipal.

Lluny d’afavorir els restauradors locals, l’alcalde ha fet aquesta despesa en restaurants de fora de Santa Eulàlia. 139,90 € en un restaurant de l’Ametlla. També hi ha dues factures amb un total de 316,35 € en establiments de la Garriga, una a Barcelona per valor de 151,50 € i finalment 45,22 € en un restaurant de Lliçà d’Amunt.

Al ple municipal del dijous 30 de gener preguntarem a l’alcalde per aquesta despesa. Queda per veure que ens vulgui contestar. Sense donar resposta del dia del dinar, comensals convidats (nom o càrrec) i motiu justificatiu de la necessitat protocolària del convit, la resposta no serà suficient.

De fet la regidora d’ensenyament, la també convergent Isabel Valls ja es va gastar en 2012 també 600 € en restaurants, aparcaments, benzina i tinta d’impressora. Tot, com no podia ser d’una altra forma, a càrrec del diner públic.

1 Comentari

  1. El desvergonyiment cada dia. és més gran. Algú sap si la Valls va explicar res de amb ui va dinar i per quins motius a les despeses de 2012? Em sembla que d’aquest tampoc no podem esperar cap explicació. I a sobre tindrà la consciència tranqil·la!!!

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *