Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’alcalde “regala” la Font del Rieral per 24.000 €

Publicat per el 17 novembre 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

cadena_lafont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El govern municipal (CiU i PP) volen desfer-se’n com sigui de l’edifici de l’escola bressol la Font del Rieral. I perquè sigui ràpid han decidit redactar un plec de condicions que han de complir les empreses que optin a quedar-se amb l’edifici. I diem que tot plegat ha sigut ràpid perquè aquest document manca de tot un seguit de detalls que ens obliguen a dubtar de la capacitat i voluntat del govern per vetllar pels interessos públics. Les condicions són un regal per qui es quedi l’edifici. Ho podrà fer per un període de 10 anys i pagarà un lloguer mensual de 2.000 €. Un regal.

Curiosament, el lloguer anual (24.000 €) representa el 5% de 470.000 €, el diner just que la Generalitat va atorgar a l’Ajuntament com a subvenció per construir l’escola. Casualitat? Sembla que no si veiem les facilitats que el departament d’Ensenyament del govern català ha donat per desafectar l’edifici i deixar les mans lliures al consistori per fer qualsevol cosa amb l’escola.

Algunes coses que no apareixen a les condicions de lloguer i que considerem que són essencials:

– No es parla en cap moment d’una fiança prèvia com es fa en qualsevol lloguer.

– No es recullen obligacions de pagament (mensual?, trimestral?, avançat?, a mes vençut?).

– El plec de clàusules no contempla penalitzacions per impagament.

– No s’especifica res sobre els béns mobles existents (taules, cadires,…), ni les reposicions per deteriorament d’instal·lacions i mobiliari.

– Finalment, tampoc impossibilita al guanyador del concurs a rellogar l’edifici.

Davant d’aquesta greu situació, Independents-esquerra ha posat la qüestió en mans d’un despatx d’advocats per prendre totes les mesures jurídiques possibles per evitar aquest atemptat contra els interessos de tots els veïns i veïnes de Santa Eulàlia.

Temes relacionats

La Font del Rieral deixa de ser un edifici educatiu

Requeriment al Parlament sobre l’escola

 

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *