Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

L’oposició demana al jutjat la paralització cautelar del canvi del sistema de recollida d’escombraries

Publicat per el 3 desembre 2012 a Notícies | 2 comments

 

Els tres grups municipals a l’oposició a l’Ajuntament (Independents-esquerra, PSC i Iniciativa) han presentat al jutjat de Granollers un recurs contenciós administratiu contra el canvi en el sistema de recollida d’escombraries. A l’escrit es demana al jutge que de forma cautelar suspengui la modificació del contracte amb l’empresa Urbaser i mantenir, per tant, l’actual recollida porta a porta. La via judicial és la única sortida possible després que el govern de CiU i PP rebutgessin les al·legacions presentades pels grups de l’oposició.

La petició per declarar nul·la la modificació del contracte es fonamenta en diferents aspectes:

  • Varia substancialment el servei pactat en el moment de la signatura del contracte.
  • Altera la relació entre el servei contractat i el seu preu.
  • Excedeix en un 10% el preu de l’adjudicació.
  • No s’ha donat oportunitat a d’altres empreses a presentar ofertes alternatives.
De fet, l’actuació del govern de l’alcalde Brustenga vulnera el principi de llibertat d’accés a les licitacions públiques, el de transparència i el de lliure competència. El recurs alerta que si no es paralitza el canvi “existeix el perill de fer molt difícil tornar al sistema actual quan ja estiguin repartits els contenidors pels carrers del poble”. Una còpia de la petició judicial s’ha fet arribar a l’empresa Urbaser, concessionària actual del sistema de recollida d’escombraries a Santa Eulàlia.
Teniu el text íntegre del recurs al següent enllaç:

2 Comentaris

  1. I això ho ha fet el Conseller Comarcal de Medi Ambient. Per cert un dels pobles on millor funciona el sistema porta a porta és a Matadepera amb un govern també de CiU des de fa anys i amb una renda mitjana de les més elevades de Catalunya. Els rics són els que millor saben el que és bo. Els “suposats” “rics” d’aquí cada vegada donen més mostres de ser uns pessetes nou arribats que fan de miserables rapinyaires per molt mercedes i bmw que gastin.

  2. la destrucció de tot el que ens diferéncia ,com a poble compromés am el medi ambient ,amb les persones etcc..
    aquest govern només les interessa l’aparença i arreglar -se els temes per que al futur ells i la seva familia ,qui diu que els rics ja venen servits?

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *