Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Marxa de torxes per la independència a Santa Eulàlia de Ronçana

Publicat per el 10 setembre 2012 a Notícies | 0 comentarisL’Assemblea Nacional de Santa Eulàlia i l’Empenta Ronçanenca per l’Autodeterminació  organitzen una marxa de torxes per la independència al nostre poble. L’acte és previ a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona.

La marxa es farà dilluns 10 de setembre amb sortida a les 22 hores des de la plaça de l’Ajuntament. Allà es farà un mosaic lluminós en forma d’estelada. Posteriorment la marxa baixarà per la carretera fins a la plaça 11 de setembre, al Rieral. Aquí s’hissarà una estelada, que romandrà de forma permanent en aquest espai del poble. La festa acabarà amb moscatell i galetes per a tothom.

Les torxes es poden portar de casa o adquirir-les la mateixa nit del dia 10 a la plaça de l’Ajuntament al preu de 3 euros.

Si voleu més informació podeu consultar la pàgina de facebook de  l’Assemblea.


Manifestació històrica a Barcelona

El model autonòmic és incapaç d’articular un model polític respectuós amb les nacions que actualment integren l’Estat espanyol. La pertinença a l’Estat disminueix i limita conscientment el nostre desenvolupament econòmic i cultural, i atempta clarament contra la cohesió social de la societat catalana. La majoria de catalans i catalanes ens sentim humiliats pel tracte indigne i per la situació d’espoli que pateix la nostra nació, i igual o més insatisfets amb la limitada capacitat de decisió i d’autogovern que permet l’autonomia actual. S’ha fet del tot evident que només tenim dues vies: o bé desaparèixer com a nació, diluint-nos dins la hipotètica nació espanyola o, per contra, iniciar un procés d’independència que ens porti a la constitució del nostre propi Estat.

(Extracte del Manifest de l’Assemblea Nacional de Catalunya)

La manifestació del proper 11 de setembre serà històrica. Et quedaràs al sofà?

Aquí tens informació:

BUS DES DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA:

Sortida des de la Sala a les 15 hores.

Preu: 7 € per persona

Tiquets a la venda a Can Ferrer

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *