Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

A proposta d'Independents-Esquerra

Moció contra la repressió del moviment independentista

Publicat per el 29 setembre 2019 a Notícies | 0 comentaris

Manifestació a Mollet el 23 de setembre en suport de les persones detingudes (imatge somSantFost)

El ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció de suport als integrants dels CDR detinguts a Mollet, Sant Fost, Sabadell i d’altres municipis catalans.

Davant de la imminència de la sentència de l’1-O i la repetició de les eleccions a les Corts espanyoles, l’Estat espanyol ha engegat, de manera premeditada, una nova onada repressiva contra el poble català. Sense matisos, rebutgem aquesta repressió.

El plenari per tant, adopta els següents acords:

  • L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana es posa al costat de la ciutadania en la defensa dels drets civils i polítics i no pas al costat de la repressió.
  • Encoratjar el veïnat de Santa Eulàlia de Ronçana a protestar sempre contra la repressió de manera pacífica i democràtica, així com també a combatre i desmentir les falses notícies, tenint cura de la certesa de la informació que es difon.
  • Manifestar la solidaritat amb el patiment de les persones detingudes, amb el de les seves famílies i amb el dels seus amics.

La moció s’aprova al ple municipal del 26 de setembre amb els vots a favor d’Independents-Esquerra i Poble Unit. Ciutadans i PSC hi van votar en contra.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *