Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Què hem fet

Els governs d’Independents-esquerra des de l’any 2003 fins al 2011 han impulsat canvis importants al poble: nous serveis i equipaments per donar resposta a les demandes dels veïns. Malauradament, el govern sorgit de les eleccions municipal de 2011 va tancar o suprimir molts d’aquests serveis. Tot i això, n’estem orgullosos de la feina feta. I més encara quan sabem que l’hem feta al costat dels ciutadans. Des de l’any 2015 la nostra acció a l’Ajuntament es centra en recuperar d’alguna forma aquests serveis o impulsar-ne de nous. És, en definitiva, un èxit col·lectiu com a poble que podeu veure en el següent mapa interactiu:

Punxa al mapa per fer-lo més gran

El bus municipal, la recollida porta a porta, la gespa i graderies al camp de futbol, dues noves escoles, la nova biblioteca, l’asfaltat de l’entrada a Can Sabater, la reforma de la plaça de Can Torras…. són algunes de les fites del nostre govern entre 2007 i 2011.

Podeu saber més coses en detall sobre la millora del riu o la desapareguda escola bressol la Font del Rieral a cada una de les imatges inferiors: