Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

On es Wally?

Publicat per el 3 maig 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Us proposem un joc semblant al popular “On es Wally?”. En aquest cas, però, no heu de buscar cap personatge amb samarreta a ratlles.

 
Mireu la imatge. És la concentració davant l’Ajuntament en defensa  de l’escola en català. Una convocatòria celebrada el dissabte 28 d’abril a tot Catalunya i que en el cas de Santa Eulàlia va aplegar una quinzena de persones. Veïns i veïnes i representants polítics que reafirmen la seva voluntat de que no es toqui l’actual model lingüístic a les escoles del nostre país.

Doncs, ara a jugar. A veure si sou capaços de trobar cap regidor del govern municipal. Us donarem una pista evident: el regidor del Partit Popular no hi era per raons obvies. Però, a veure quants regidors de Convergència i Unió trobeu a la imatge…..

No cal que busqueu més. No els hem amagat ni els hem esborrat amb el Photoshop. Simplement, no hi eren! Cap dels 6 regidors de CiU va considerar important acostar-se uns minuts a la porta del seu ajuntament per manifestar simbòlicament el suport a l’escola en català. Ni l’alcalde, ni la regidora d’Ensenyament. Cap.

Podeu veure la notícia sobre aquesta concentració a l’informatiu Set Informa de Canal Set AQUÍ.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *