Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Pere Bosch, diputat d’Esquerra al Parlament, visita les instal·lacions d’APINDEP Ronçana

Publicat per el 17 desembre 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

PereBosch_apindep

 

El diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana, Pere Bosch (a l’esquerra a la foto), ha visitat el dilluns 16 de desembre les instal·lacions d’Apindep al nostre poble. Bosch s’ha interessat pel projecte que aquesta entitat local desenvolupa de suport i integració a la societat de persones amb discapacitat. Una tasca que ve de lluny però que des de fa poc temps ha millorat considerablement gràcies a les noves instal·lacions d’Apindep al camí de Caldes.

Pere Bosch és membre de les comissions de Benestar, Família i Immigració, Salut, Peticions i Estudi de la Infància del Parlament. D’aquí l’interès a conèixer en primera persona la realitat de l’atenció dels centres d’atenció a discapacitats i la seva problemàtica de cara a millorar la legislació actual. Fruit d’aquesta visita és que el nostre diputat promourà una compareixença de l’APINDEP (amb l’acord de tots els partits parlamentaris) a la comissió parlamentària sobre aquests assumptes.

A la visita també van assistir-hi la presidenta d’Apindep, Mercè Llauradó i els regidors d’Independents-esquerra a l’Ajuntament, Pere Cabot i Àngel Exojo.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *