Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Què volem fer

El projecte d’Independents-esquerra ha aconseguit des dels anys noranta un canvi en positiu a Santa Eulàlia. Ja a l’oposició abans de 2003 el nostre grup va impulsar la construcció de la primera escola bressol del poble. Als vuit anys de govern hem aconseguit serveis i equipaments com mai havia tingut Santa Eulàlia. I ara des de l’oposició treballem per fer realitat algunes de les nostres propostes electorals.

Durant els darrers anys, i enmig d’una crisi general, a Santa Eulàlia de Ronçana hem hagut de patir un degoteig constant de pèrdua de serveis bàsics per a les persones que més ho necessiten. El transport municipal, l’escola bressol del Rieral o el sistema de recollida d’escombraries són exemples de serveis que ens semblaven irrenunciables, que una vegada aconseguits ja eren una part inalterable de la fesomia del nostre poble, i que, en canvi, han anat desfent-se davant dels nostres ulls.

Aquí teniu el nostre programa electoral amb el que hem participat a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. El nostre compromís amb Santa Eulàlia de Ronçana:

Veieu també:

Programa electoral 2011-15