Qui som

Grup2015

El grup està format per persones vinculades a diferents àmbits de la vida social, educativa, cultural o esportiva de Santa Eulàlia. També en formen part els membres de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). El nostre grup ha governat l’Ajuntament dues legislatures: de 2003 a 2007 amb l’alcalde Jaume Dantí. I de 2007 a 2011 amb Enric Barbany al capdavant. Les eleccions municipals de 2015 ens han atorgat 4 regidors. Des de l’oposició treballem per fer de Santa Eulàlia un poble millor per a tothom. Són aquests:

Ramon Vilageliu i Relats viu al barri de Can Mallorca, està casat i té una filla i dos fills. Filòleg de formació, actualment és l’editor de la revista Vallesos i militant d’Esquerra.
Pere Cabot i Barbany viu al barri de la Sagrera. És empresari d’arts gràfics i forma part del consell de redacció de la revista Ronçana. Està casat i té dos fills. És militant d’ERC.
Àngel Exojo Lozano és arquitecte i ha col·laborat, entre altres, en la reforma de la plaça de Can Torras. Viu a la Sagrera, és militant d’Esquerra i està casat i té una filla i un fill.
Cristina Gallego Cabanas viu al barri de la Serra i és administrativa. Està casada i té dues filles. Forma part del grup com a independent. És regidora en substitució de l’Alicia Moreno.

 

Estem a la vostra disposició. Podeu demanar per nosaltres trucant al telèfon de l’Ajuntament: 93 844 80 25

Veieu també:

Llista Eleccions Municipals 2015