Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Ramon Vilageliu, candidat d’Independents-ERC a l’alcaldia

Publicat per el 17 gener 2015 a Notícies | 1 comentari

 

Ramon Vilageliu és el candidat a l’alcaldia de Santa Eulàlia de Ronçana amb el que el grup d’Independents-esquerra es presenta a les eleccions municipals del 24 de maig. Així ho ha decidit per aclamació la plenària del grup, reunit dissabte al matí. Vilageliu substitueix al capdavant de la llista a l’actual portaveu municipal, Pere Cabot, que serà el número dos de la candidatura.

Després de quatre anys de govern CiU-PP el nostre grup creu que és el moment de donar un tomb a la forma de governar que hem vist darrerament al poble. En paraules del nostre candidat, “es tracta d’asserenar-nos, de mirar el nostre voltant, de tenir un model de poble que es basi en la solidaritat i l’equilibri, en la dignificació de la vida política local”. Amb l’excusa de l’austeritat Santa Eulàlia ha deixat adormit un dels seus principals actius: la participació del poble en els afers públics. Tenim un Ajuntament governat darrere de les portes i sord a les necessitats dels ciutadans. És el moment d’obrir aquestes portes i canviar la malentesa riquesa dels diners per “una de molt més important, la riquesa que formen les persones, les seves idees i les seves ganes de treballar pel bé comú”.

És per això que la participació és clau a la pròxima legislatura. Hem de tornar a posar en funcionament les comissions ciutadanes: de barris, de cultura, d’educació… i tantes altres que l’actual govern convergent ha deixat morir d’inanició. “Per això, per aquesta capacitat i per la riquesa que desprèn aquesta confiança ens sembla que hem d’intentar, amb naturalitat, aconseguir això tan simple i a vegades tan complex: que el nostre poble sigui un lloc on faci goig de viure-hi”, ha explicat Vilageliu en el missatge adreçat als simpatitzants d’Independents-esquerra.

En les setmanes que vénen el grup treballarà per enllestir la resta de la candidatura i per elaborar un programa electoral realista i basat en les solucions als problemes que tenim actualment. Sense enganys: sempre hem proposat allò que ens veiem amb força i capacitat de tirar endavant.

Ramon 4

Ramon Vilageliu i Relats, va néixer a Lliçà d’Amunt fa 49 anys. Viu al barri de can Mallorca, està casat amb l’Anna Arnella i tenen una filla i dos fills. Filòleg de formació, actualment és l’editor de la revista Vallesos i està al consell de redacció de Ronçana. Forma part del col·lectiu el Ganxo, ha estat president de l’Aliança de Lliçà d’Amunt, monitor de l’esplai i és soci del Barça, de l’ANC i militant d’Esquerra.

1 Comentari

  1. Per fí després de més de tres anys de foscor ja veiem la llum al final del túnel !!
    Anims, empenta i felicitats per l’encertda decisió !!

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *