Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Santi Martí, de Santa Eulàlia, a les llistes d’ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25-N

Publicat per el 3 octubre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Santi Martí (primer per la dreta) amb la resta de candidats de la comarca

El secretari del grup municipal d’Independents-esquerra, Santi Martí, serà a les llistes d’Esquerrra Republicana de Catalunya a les eleccions del 25 de novembre. Així ho han decidit els militants d’ERC al Vallès Oriental en un congrés extraordinari celebrat dissabte 6 d’octubre a la Garriga. Santi Martí va ser regidor a l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana als governs de Jaume Dantí i Enric Barbany entre els anys 2003 i 2010.

Martí serà el número 70 de la llista d’Esquerra Republicana per Barcelona, on també hi és Jordi Solé, actual alcalde de Caldes de Montbui. Solé, que ha obtingut el suport de 96 dels 162 militants, s’ha sumat als nombrosos agraïments que feien referència al treball de l’actual diputada d’ERC al Vallès Oriental, Violant Mascaró. El segon candidat a liderar la llista de la comarca era el regidor de Mollet del Vallès, Oriol López, que ha obtingut 64 vots dels assistents al congrés. Dues persones han votat en blanc.

En un exercici de democràcia republicana, al segon bloc de la votació s’ha escollit la resta d’integrants que acompanyaran en Jordi Solé a la llista republicana. Finalment, i per ordre de votació, els representants d’ERC al Vallès Oriental són els següents: Jordi Solé i Ferrando de Caldes de Montbui, Violant Mascaró i López de Vallromanes, Josep Maria Catot i Rueda de Granollers, Meritxell Pi i Costa de Mollet del Vallès, Santi Martí i Díaz de Santa Eulàlia de Ronçana, Jordi Cots de Cardedeu i Domínguez i Laura Peña i Pio de La Garriga.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *