Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Set “tartes de Santiago” per a la regidora Valls

Publicat per el 5 novembre 2012 a Notícies | 4 comments

 

L’Ajuntament ha obert les inscripcions per poder tenir paradeta a la Fira de Nadal que es fa a la Festa Major d’Hivern a principis de desembre. Aquest acte ha perdut en dos anys la seva filosofia original com a mostra d’artesans i entitats, que la feia diferent i especial a les que sovintegen per aquestes dates. La regidora Isabel Valls (CiU) l’ha convertit en un mercadeig nadalenc comú a la majoria de municipis catalans. Una més entre tantes altres.

Per participar-hi caldrà pagar una taxa de 20 €. És una opció que es pot entendre per a tots aquells que busquen un benefici econòmic en la venda dels seus productes. Però cal tractar de la mateixa forma a les entitats? Sense anar més lluny, l’any passat el consistori va cobrar 20 € a alumnes de quart d’ESO per la venda de pastissos. Volen recaptar diners per sufragar el treball de síntesi de l’IES que consisteix en fer un tram del Camí de Sant Jaume. Aquest any també els obligaran a pagar? Perquè si és així els primers 7 pastissos que venguin seran per a les arques municipals. A partir del vuitè començaran a recaptar diners per pagar-se el viatge.

4 Comentaris

  1. Em sembla una manca de respecte increïble per part de l’Ajuntament. Jo sóc de quart d’ESO d’aquest any i veig que ens haurem de gratar la butxaca entre tots per poder muntar la paradeta. És penós, quina vergonya!

  2. Aquest any jo mateix faig quart d’ESO i no en tenia ni idea que es cometia aquesta “estafa”! No hi ha cap dret. Ens haurem de rascar la butxaca perquè aquest Ajuntament vol enriquir-se a base de tots els demés! És injust!

  3. Quina sort, pagant sant pere canta, però la Paradeta del PEP i LAIA després de 5 anys participant a la fira, ja el Nadal passat no vam ser “convidats ” i aquest Nadal em penso que ni pagant ens farien un racó. Cap problema. El nostre impuls va molt més lluny, està per sobre dels interessos partidistres. Ben aviat tindreu notícies nostres. L’educació d’un poble no s’acaba mai. Nosaltres sempre hi som.
    Membre del Grup Impulsor Pep i LAIA (Projecte educatiu de Santa Eulàlia de Ronçana)

  4. Vergnyos

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *