Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Sopar popular a la Font del Rieral per evitar la privatització de l’escola bressol

Publicat per el 25 juliol 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

sopar_font_24juliol
 
Un grup de 60 persones han fet un sopar a la porta de l’escola bressol la Font del Rieral per a protestar contra la idea del govern CiU-PP de privatitzar-la. L’acte es va fer al carrer i amb taules i cadires portades pels propis participants ja que l’alcalde Joaquim Brustenga els ha negat l’entrada al recinte i l’ús de mobiliari municipal. L’alcalde fa servir el peregrí argument que “el sopar coincideix de ple amb els actes de la Festa Major, i per respecte a les entitats, associacions i ciutadans que s’hi han involucrat amb tant d’esforç i il·lusió, no podem atendre demandes d’entitats que vulguin programar actes al marge”. Setmanes abans el mateix Brustenga va enviar la policia local per evitar que les famílies entressin a l’escola a netejar els jardins.

En una nota de premsa, l’associació “Vida a la Font” informa que en breu es constituiran legalment com a entitat i entregaran a l’Ajuntament un projecte per fer servir les instal·lacions amb activitats centrades en l’educació i el lleure per famílies i infants però amb l’objectiu principal que l’edifici torni a funcionar com a una escola bressol pública pel barri i pel poble.

Tot i negar l’evidència, finalment la regidora d’Ensenyament, la convergent Isabel Valls, ha admès que hi ha converses amb un col·lectiu proper a les escoles Waldorf per convertir la Font del Rieral en una escola privada.

Nota de premsa de Vida a la Font

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *