Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Torna el “porta a porta”

Publicat per el 8 juny 2018 a Notícies | 0 comentaris

El sistema porta a porta esdevé a hores d’ara, l’aposta conjunta de les administracions catalana i europea com a única que garanteix una taxa de reciclatge de deixalles assumible.
Si no volem que la despesa municipal en l’apartat de recollida d’escombraries es multipliqui en un futur proper, ens cal adequar-nos a les normatives que les condicionen. És a dir, al benefici ecològic i de responsabilitat compartida que comporta el sistema porta a porta, li cal sumar la viabilitat econòmica del sistema i, en darrer terme, l’equilibri de les taxes que la ciutadania paga pel servei de recollida que, a hores d’ara, i amb el sistema de contenidors no es poden garantir de cara al futur.

Després d’uns anys en què el tant per cent de reciclatge al nostre poble, ha anat baixant dràsticament, aquest nou sistema ens assegura el futur i, a més, ens compromet amb el nostre entorn i amb les persones amb qui compartim poble i veïnatge. Reconduïm així la història d’èxit col·lectiu que havíem iniciat fa anys.

Com funcionarà?

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *