Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Trobades republicanes d’Independents-ERC a Santa Eulàlia

Publicat per el 2 juliol 2018 a Notícies | 0 comentaris

Sota el títol “Un entorn de qualitat, un poble per viure-hi”, Independents-ERC organitza la primera de les Trobades Republicanes, que anirà celebrant en els propers mesos. Serà dijous 5 de juliol a les 8 del vespre, Ind-ERC organitza a la Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana.
L’acte el presentarà el santaulalienc i membre d’Ind-ERC Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya. La trobada anirà a càrrec del doctor en Ciències Ambientals Jordi Puig.

Es tracta d’una xerrada oberta a tothom i que voldrà establir un debat sobre el marc mediambiental de Santa Eulàlia de Ronçana i el model de poble òptim que se’n desprèn, tenint en compte, entre altres factors, la gestió del territori, el model energètic o la mobilitat interna en el
nostre poble.

Les Trobades Republicanes que organitza Independents-ERC són una plataforma de debat per acostar les virtuts en la gestió municipal i que pretén afavorir la participació de tothom en la política local.

A l’acte també presentarà la nova edició del butlletí ONA, que edita des de fa anys i que en els propers dies es portarà casa per casa.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *