Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Un pressupost poc ambiciós

Publicat per el 23 desembre 2019 a Notícies | 0 comentaris

Independents-Esquerra s’ha abstingut a la votació per aprovar el Pressupost Municipal per l’any 2020. Tot i que en línies generals hi estem d’acord amb els números presentats per l’equip de govern, creiem que hi ha actuacions i necessitats que queden desemparades.

Venim d’uns anys amb retallades de serveis i d’inversions per un suposat i del tot arbitrari daltabaix econòmic de l’ajuntament. Actualment el consistori té superàvits i romanents de més de dos milions d’euros anuals. Per això pensem que “és hora de pressupostos expansius i ambiciosos”, segons va explicar el nostre portaveu, Ramon Vilageliu, al ple del 17 de desembre.

Estem convençuts què hi ha serveis que no compleixen amb les necessitats dels veïns de Santa Eulàlia:

  • Nou sistema de bus municipal.
  • Centre de dia per a la gent gran.
  • Casal de Joves.
  • Polítiques actives d’habitatge.
  • Serveis socials que afavoreixin les persones vulnerables.

Vilageliu va explicar que “hi ha manca d’ambició en els pressupostos perquè la situació econòmica actual ens permet tenir uns números expansius”. Estem segurs que al llarg de l’any hi haurà modificacions pressupostàries en la línia que apuntem.

El pressupost per l’any 2020, que és de 8,5 milions d’euros, va rebre el vot favorable de Poble Unit, l’abstenció d’Independents-Esquerra i el vot contrari de Ciutadans.

Aquí podeu escoltar les paraules de Ramon Vilageliu al ple:

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *