Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Un virus informàtic endevina la situació política del govern de l’alcalde Brustenga

Publicat per el 30 setembre 2012 a Notícies | 0 comentaris

 

Les coses de la tecnologia: ara resulta que un virus informàtic endevina al cent per cent la situació actual del govern de l’alcalde Joaquim Brustenga (CiU) i els seus efectes sobre la població. Si voleu entrar a la pàgina web personal de l’alcalde us trobareu amb aquest missatge de perill. Posa els pells de punta veure la versemblança del que ens adverteix i la situació política local. Com diu l’avís, “alguna cosa no funciona bé”. Per mostra un botó (o tres):

www.brustenga.com conté programari maliciós: Es deu referir al programa electoral de Convergència? Aquell que deia que no tancaria cap servei públic i que escoltaria a les persones?

(…) pot ser que s’instal·li programari maliciós al vostre equip si continueu: Massa tard, el programari maliciós ja s’ha instal·lat al poble en forma de retallades, de tancament de serveis públics, de despeses desorbitades en sous dels regidors del govern o en protocol.

Ja hem notificat a (…)brustenga(…) que hem trobat programari maliciós al lloc: I tant! Els veïns de Santa Eulàlia ja li hem notificat per activa i per passiva amb manifestacions, trobades, protestes, cartes, denúncies, etc.

Però el millor de tot és quan et recomana que si no vols tenir més problemes punxis al botó ENRERE. Serà l’any 2015 quan toquin de nou eleccions municipals.

 

 

 

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *