Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Va de Santa Eulàlia de Ronçana Presentació de la candidatura d'Independents-esquerra

Publicat per el 30 abril 2019 a Notícies | 1 comentari

Independents-esquerra ha presentat les 16 persones que conformen la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. Amb voluntat de tornar al govern de Santa Eulàlia, la llista aposta per cares conegudes, per nous integrants i la incorporació de membres d’altres formacions polítiques. En aquest sentit, destaquen el Quim Blanch i el Martí Ferrés, tots dos regidors del PSC en anteriors legislatures.

La llista, encapçalada pel Ramon Vilageliu, també és una aposta per la renovació. Prova d’això és la incorporació de l’Arnau Queralt com a número 3, la Teresa Cortès al quart lloc o els joves Anna Salomó i Claudi Mansanet com a 6 i 7 respectivament.

El programa electoral es presentarà aviat, però el grup es referma en el fet que “els regidors d’Independents-esquerra hem treballat per fer un poble participatiu, compromès amb l’educació i els serveis  i respectuós amb l’entorn”. Com explica Ramon Vilageliu, “amb aquest esperit ara hi tornem. Perquè ara, novament, va de Santa Eulàlia de Ronçana”. Va de tu!

La presentació de la candidatura es va fer el dijous 25 d’abril a la Fàbrica davant d’una vuitantena de persones. A més dels membres de la llista, també van participar el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, l’exregidor del PSC, Quim Blanch i la Marta Rovira, amb un emotiu vídeo des de l’exili a Ginebra.

Aquí podeu veure els integrants de la candidatura:

1 Comentari

  1. Un prrojecte de poble que mira cap al futur construïn el present

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *